Kinesisk Hälsovård 

Kommentarer från våra klienter

Antal inlägg: 49

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2019-01-04 05:57:50 - Ann-Sofie, E-postadressen är dold

Min man Peter har haft ryggvärk i 3,5 år. Han har genomgått operationer på St Göran, Stockholm Spine Center och Akademiska i Uppsala. Ingen har kunnat hjälpa honom. Dr Yang har nu behandlat honom 3 ggr och värken har minskat mycket och det har ingen på sjukhusen kunnat gjort. Vi hoppas nu att Petr blir helt smärtfri.

2018-12-07 10:36:15 - Ayumi

Dr.Yang! Han har en riktigt underbar hand.
Min astma botas av hans akupunktur.

Jag rekommenderar starkt hans akupunktur till all astma. Om du lider av astma bör du försöka hans behandling på en gång!

Dr.Yang, 本当にありがとう!(flower)

2018-08-16 20:47:41 - HELENEGUDMUNDSSON, E-postadressen är dold

16/8/2018

Så tacksam för den hjälp jag fick idag från Dr. Yang.

2018-05-07 20:43:10 - Annette Karlsson, E-postadressen är dold, annette.karlsson2@gmail.com

Dr Yang hjälpte mig på ett fantastiskt sätt med sin oerhörda kunskap och engagemang när jag hade gått in i väggen och var helt slut i min kropp. Med sina magiska nålar och fantastiska teer gjorde han mig frisk. Vid varje besök hos Dr Yang kände jag mig välkommen och omhändertagen
Tack så jättemycket för all din hjälp!

2018-04-23 19:09:22 - Annette Karlsson, E-postadressen är dold

Jag vill framföra mitt stora tack till dr. Yang som hjälpt mig att bli frisk från min stressreaktion/utmattning. Jag har kommit tillbaka till den jag var innan jag blev sjuk och det känns fantastiskt! Min kropp är mjuk, alla spänningar i min kropp är borta och jag lever i nuet. Tack vara dr. Yangs kunskap, engagemang och lyhördhet över min sjukdom så har han gjort underverk med min kropp. När jag var på återbesök hos min företagsläkare sa att till mig att det strålar om mig och jag mår verkligen bra och det känns härligt. När man är på besök hos dr Yang känner man sig verkligen välkommen och omhändertagen. Även dr Yang sa på ett av mina besök hos honom att jag är som en ny människa.

Tusen tack för att du gjort mig frisk!

Annette

2016-08-04 10:51:42 - Markus Olofsson, E-postadressen är dold, wipescreen.com

Dr. Yang, du gör underverk med kroppen. Min ryggsmärta är nu helt borta tack vare dina magiska händer och nålar.

2016-07-15 14:31:12 - Helgonet Elizabeth, E-postadressen är dold, elizabethhesselblad.se

Dr Yang är otroligt skicklig, verkligen supertacksam för vad du har gjort för mig!

2016-05-05 22:33:25 - Victor Carrera, E-postadressen är dold

Dr. Yang vill tacka dig för att mina bekymmer med förkylningsastma har varit borta i 16 månader nu sedan jag blev patient hos dig. Hade testat allt som den traditionella medicinen hade att erbjuda utan framgång. Inhalatorer är nu ett minne blott och mitt immunförsvar fungerar mycket bättre. Tackar också för ditt varma bemötande, engagemang och din fantastiska kycklingsoppa. Min fru Carola vill också tacka för att hon har fått en friskare man :)

2015-12-17 23:00:43 - Anna , E-postadressen är dold

Dr yang hjälpte mig och min man att bli gravida efter flera års försök! Är evigt tacksam och innerligt glad. Dr yangs bemötande och kunskap är otroligt imponerande. Hans värme och personliga engagemang tillsammans med hans djupa kunskap är unik..
Tack!!
Anna och Erik

2015-12-10 14:59:42 - Lancelot Chang, E-postadressen är dold

En mycket speciellt TCM läkare som har lång erfarenhet samt djup och brett läker kunskap inom hälsovård och svårt botliga sjukdomar.
Dr. Yangs family har i flera generation engagerat inom medicinska hälsovård och en fungerande familje tradition som arv av mångtusenårig antika traditionellt hälsofrämjande livstil.
“懸壺濟世” 手妙春回。

2015-12-02 17:50:37 - Helena, E-postadressen är dold

Vi hade försökt få barn i 1 1/2 år när vi bestämde oss för att prova akupunktur. Vi hittade Dr Yangs klinik i Hjorthagen, och påbörjade behandlingen. Akupunktur var någonting nytt för oss båda, men vi kände direkt ett stort förtroende för Dr Yang och hans stora kunnande. Nu, ett knappt år senare sitter jag här med min lilla dotter i famnen, och är evigt tacksam för den hjälp vi fick. (heart)

2015-11-24 09:32:07 - Lena Flinth, E-postadressen är dold

DrYang!
Som erfaren sjuksköterska har jag med största tillit och tillförsikt fått hjälp hos dig för min kroniska reumatiska sjukdom. Hos dig har jag fått en läkare som ser till helheten och inte bara min kropp. Med största kompetens och lyhördhet har du lotsat mig till ett liv med livskvalitet och glädje. Innan gällde det endast att överleva. Jag önskar att många andra och även den vanliga sjukvården får dra nytta av ditt kunnande. Tack!!!

2015-09-18 23:50:04 - Judyta

Hej Dr Yang, jag Skulle vilja tacka dig för en fantastisk samarbete och att du gjorde min kropp starkare och jag kunde bli äntlige gravid trots PCO; varmt rekommenderar dina kunskaper till alla som har en svag kropp och mår inte bra.

2015-09-06 20:20:45 - Wilson Barralaga

Dr Yang, Tack för väldigt bra behandlingar och allt te som får mig i balans och att må bra. Många besvär som jag haft under lång tid och som vanlig sjukvård inte kunde hjälpa mig med har med din hjälp försvunnit och mitt liv har blivit ljusare och lättare.
Jag vill tacka dr yang och varmt rekommendera hans klinik.

2015-06-20 18:49:17 - Alexandra & Rikard, E-postadressen är dold, www

Nihao!

Doktor Yang tar sig alltid tid för dig som patient, redan när han häller upp te och passar upp på dig har han diagnosticerat dig & den åkomma du lider av! Så skicklig är han.
Att han sedan får dig att känna dig som världens mittpunkt gör ju inte saken sämre, utan tvärtom, gör den bättre och snart har han helat dig!

Med tillförsikt,

Alexandra & Rikard(flower)

2015-06-10 13:01:47 - Karin

Att komma till Dr Yangs mottagning är en fantastisk upplevelse. Hans mångåriga erfarenhet och kunskap visar sig tydlig. Efter flertalet misslyckade ivf och missfall fann jag lugn i Dr Yangs behandlingar och är fullständigt övertygad att det hjälpte mig att bli gravid. Nu känner jag lycka i att kunna hålla i en nyfödd bebis. Oavsett man eller sambo så är det en trygghet att gå till Dr Yang då han förstår och respekterar situationen och påfrestningen som en ivf utsätter kroppen och själen för.
Jag kan varmt rekommendera Dr Yang. En otrolig människa med det största hjärtat och glöd som man bara kan drömma om.
Efter den första behandlingen sov jag djupare och bättre, hade mindre spänningar. Under ivf behandlingen hade jag mindre biverkningar och var lugnare psykiskt än under de behandlingar jag gjorde utan behandlingarn hos Dr Yang!
Vänligen
Karin

2015-06-01 16:29:23 - Erik

Tack Dr Yang.

Min kol är numera botad tack vare din fina behandling mycket te och yi-gong träning. Min husläkare har nu konstaterat att jag inte längre har kol utan att jag lider av överkänsliga luftrör.
Tack vare dej så har jag tillfrisknat ifrån ett kroniskt och obotligt tillstånd.
Tusen Tack Erik

2015-05-27 21:53:29 - Elin Karlsson , E-postadressen är dold

Min mail är : ellali78@hotmail.com / Elin

2015-05-27 21:51:14 - Elin Karlsson , E-postadressen är dold

Vi vill tacka dr yang och varmt rekommendera hans klinik ! Vi träffade dr yang hösten 2013. Då hade vi försökt få barn i sju år. Vi hade genomgått sju hormonbehandlingar med ivf där ingen lett till graviditet. Min kropp var sliten av alla behandlingar och vi var självklart ledsna och uppgivna. Hos dr yang fick vi den allra bästa behandlingen. I en lugn skön miljö gick vi på behandling och fick även örtmediciner. Dr yang har inte bara en stor kunskap och erfarenhet av TCM utan även ett vänligt och förtroendeingivande bemötande. Han har även god kunskap om TCM vid just barnlöshet. Den 28 maj 2014 gjorde vi ytterligare ett äggutplock. Jag fortsatta behandlingar även efter insättning av embryon. Denna gång blev vi gravida och den 20 februari i år föddes Nils(heart).
Vi är evigt tacksamma för den hjälp vi fick av dr yang - tack !!
/ Elin , Mattias och Nils
Kontakta mig gärna på mailen om ni har några frågor angående TCM vid barnlöshet eller annat som rör ivf-behandlingar

2015-02-17 15:46:08 - Tina Hammar, E-postadressen är dold

Fantastisk!
Hittar inget bättre ord att beskriva Dr Yang. Trots nålskräck gick jag med glädje till varje behandling. Dr Yang har botat mig från kroniska magproblem, dålig sömn och en lever som vanliga sjukvården inte lyckats göra något åt. Jag kommer aldrig att gå till en allmän läkare igen! TACK!:D

2014-10-12 14:41:33 - Gunilla

Dr Yang!
Jag kom till dig på rekommendation av en bekant. Jag kom med ett svullet, värkande knä och jag hade svårt att gå. Men bara efter ett par behandlingar kändes det bättre och efter ytterligare några var all värk borta och jag kunde gå obehindrat. Härligt!
Du är en fantastisk läkare och människa.
Tack! Gunilla

2014-10-09 11:10:05 - Elisabeth, E-postadressen är dold

Tack:)

Jag har försökt sluta röka många gånger under årens lopp men aldrig lyckats. Fick ett tips om detta och det visade sig vara det bästa jag gjort.
Det tog inte ens en månad för mig att sluta röka helt.

Hälsningar Elisabeth

2014-08-05 14:55:06 - Gunilla

Tack Dr Yang för all hjälp, både med min stress, mina spända muskler, utmattning och hypotyreos. Jag mår så mycket bättre, är piggare, sover bättre, orkar mer och är gladare. Jag återkommer om/när jag behöver hjälp igen. Du är en fantastisk läkare! Varmt tack! /Gunilla

2014-07-10 10:55:22 - Oskar

Tack Dr Yang!

Efter 22 år som rökare och en kol diagnos så hittade jag dej. CA 6 månaders akupunkturbehandling och en yi gong kurs senare så har min lungkapacitet förbättrats med över 15% något som läkarna påstår skulle vara omöjligt...
Varma hälsningar Oskar(flower)

2014-06-24 12:11:07 - Lin

Hej Dr Yang,
Vill återigen tacka för den fina behandling vi fått hos dig. Du är otroligt omtänksam och det märks verkligen att du bryr dig om dina patienter. Efter många IVF-behandlingar testade vi att kombinera med akupunktur hos dig och det var ett vinnande koncept =) Dessutom var det väldigt trevligt att lära känna dig.
Stort tack för allt! /Lin

2014-02-28 10:54:59 - Kicki, E-postadressen är dold

DR Yang!

Tack för all fantastisk hjälp som jag har fått av dig genom åren Tror att det är 10 år sedan som jag har återkommit flera ggr om året för att div saker men det bäsat är ialla fall att exemet svara så fint på nålar. Är så glad att jag hittade till dig! Längtar till nästa behandling! Vila och meditation får man på köpet under behandlingen(heart)

2014-01-09 17:31:37 - Maria

Hej Dr. Yang,
När jag kom till dig för lite drygt 1 år sedan hade jag ätit kemisk medicin i ca 3 år, för min sjuka tarm utan att bli frisk.
Hela min kropp värkte av biverkningar och jag hade minskat mycket i vikt. Då beslöt jag i samråd med min läkare att sluta med dessa kemiska mediciner. Efter många olika behandlingar och dina örtmediciner Dr. Yang är jag nu så pass bra att jag kan äta vanlig kost och jag mår bra. Har inte någon värk i kroppen och jag har gått upp lite i vikt. Vilket är ännu ett tecken på att jag är frisk. Gjorde sigmoideoskopi i juni-13 och min läkare var mycket nöjd med hur fin tarmen var efter dina behandlingar. Mitt liv är inte lika begränsat som under de år jag var så sjuk. Självklart har jag fått ändra på min kost och leverne men det är det värt. Kan man må så bra som jag gör nu så är det värt de ändringar jag gjort. Livet går vidare och jag och min familj är glada för att jag är pigg igen. Vi ses igen för jag kommer tillbaka när jag behöver någon behandling och örtmedicin. Är bäst att underhålla lite med det som gör att min kropp och jag mår bra. Jag är så oerhört tacksam för all hjälp jag har fått av dig och även Dr. Ma. Tusen, tusen tack!! :D:D:D Maria

2013-12-23 18:20:52 - meryem

Hej Doktor Yang!
Vi är så tacksamma för din hjälp att bli föräldrar !
Har försökt att få barn under 2 års tid.(star)(star)
Med ivf och din hjälp med akupunktur behandlingar blev vi gravida.
Vi fick en fin pojke den 4 november 2013.
Vi kommer tilbaka snart.
Tack Dr.Yang för allt!

2013-11-25 20:01:14 - Monika, E-postadressen är dold

Hej Doktor Yang !

Min syster Monika blev helt nytt människa när du behandlade hennes obotliga tarmsjukdom som bort lämnade av vanlig sjukvård. Hon har ätit 8 års kemiskmedicin och hennes hennes kropp var mycket svåg och var hela tiden sjuk. Hon kom till Sverige från Polen att behandla hos dig med akupunktur och örtmedicin, därför att i Polen, ingen läkare kunde hjälpa henne.
Hon är så glad att du hjälpte henne så mycket, hon fick nytt tro, hopp och liv . Det går inte att beskriva med ord hur tacksam hon är. Du är bäst läkare och människa som hon kunde träffa i livet.

Tusen tack !!!

Många kramar, Monika(heart)

2013-11-10 19:22:06 - Denise

Hej bästa Dr Yang.
Tack för att du botade min tumme (trigger finger). Efter fem behandlingar är min tumme återställd. Tänk att inte behövde göra operation. Underbart.Tack igen.
Kram Denise (heart)

2013-09-08 14:35:32 - irina

Hej Dr.Yang!

Vi är så tacksamma för din hjälp att bli gravida!!!!
Vi fick en underbar liten flicka den 7 januari 2013.
(star)(heart)(heart)
Efter elva akupunktur behandlingar blev vi gravida.

Om du som läser detta vill fråga mig något får du gärna kontakta mig på tel.0734260177.

Många kramar och åter tusen tack!
Irina(heart) <3

2013-06-10 21:52:50 - Sven Stark

Tack Dr Yang för att du tog bort smärtan som min bältros orsakade. Du bytte ut smärtstillande tabletter mot te och nålar. Mycket nyttigare för kropp och själ.

2013-06-04 19:41:18 - Cecilia

Tack Dr Yang för all hjälp jag har fått för min onda mage och för att du tittade på min 7 veckor gamla son med magont. Vi ska nu använda dina tips hemma!

2013-05-29 15:22:56 - juan garnica

Hej till min kära akupunktur mästare!
Jag är jätte tacksam för all din hjälp med mina 15 blödande sår som jag haft från magstrupen till magsäcken, läkarna ville göra ingrepp och eventuellt operation men tack vare dig så slipper jag det. Det var mycket besvärligt, obehagligt, smärtsamt och det gav mig många sömnlösa nätter med illamående och som gjorde att jag även tappade min aptit. Tack vare dina medeciner och råd så har allt försvunnit och jag kan äntligen leva ett normalt liv och jobba utan smärta. Våran relation till varandra har varit läkare och patient men även vänskap. Jag har alltid trott på dina kunskaper och medeciner. Jag vill gärna fortsätta vara din patient och vän. Du har inte bara hjälpt mig med mina magsår, du har även hjälpt mig med min svåra kamp med min vikt och dina råd och vägledningar har gjort så att jag har gått ner i massa vikt och nu lever jag ett hälsosamt liv. Det var längesen jag har mått såhär bra och allt är tack vare dig min vän. Har testat och försökt med massa olika sätt att må bättre och leva bra men det har misslyckats men när jag kom till dig och tog dina råd, medeciner så hjälpte det direkt och gav mig bra resultat snabbt. Jag önskar allt det bästa för dig i framtiden och jag hoppas att svenska regeringen kan nån gång ge dig licens och makt för att du ska kunna fortsätta hjälpa människor som har det svårt som du gjort för mig.
Tack Dr.Yang för allt!
Juan Garnica

2013-05-14 18:14:02 - Susanne

Dr Yang, Tack för väldigt fina behandlingar som får mig i balans och att må bra. Många besvär som jag haft under lång tid har försvunnit och mitt liv har blivit ljusare och lättare. Tack också för en fantastisk Yi Gong kurs, nu kan jag andas rätt och tränar detta så gott som varje dag, så jag kan vara med på steg 2!
Tusen tack och stor kram(heart) Susanne

2013-04-29 10:37:41 - Joakim Hagström

Hej Dr. Yang!

Vilken fantastiskt begåvad, insiktsfull och skicklig läkare du är! Jag är otroligt tacksam dels för all behandling jag fått av dig, dels för all kunskap och insikt du har givit mig under min praktik hos dig, och dessutom för all Yigong du har lärt mig. Din kurs är fantastiskt bra, och det är en kunskap och visdom som jag kommer att ha med mig genom hela livet.
Jag ser fram emot nästa kurs med stora förväntningar!
kram,
Joakim

2013-04-28 19:43:55 - Gustaf Hagström, E-postadressen är dold

Dr Yang, din hjälp har varit ovärdelig för mig, både genom alla fantastiska akupunkturbehandlingar och också genom vår otroliga Yigong-kurs. Det har varit jättekul att få lära mig allt från dig och även fast vi bara har haft 5 tillfällen så känner jag mig som en helt ny människa. Jag kommer definitivt hålla igång med andningarna varje dag och jag hoppas att vi i framtiden kommer kunna fortsätta kursen till steg 2.
TUSEN TACK! (heart)

2013-03-23 13:43:02 - Helena, E-postadressen är dold

Hej Dr Yang! Jag hade opererats flera ggr men fått lungcancer när jag kom till dig i maj 2012. Fantastiskt fint bemötande och efter din behandling och medicin är jag idag helt cancerfri och
otroligt lycklig att jag får leva.
Jag tackar dig allra hjärtligast och önskar dig all lycka i världen! Kram Helena(heart):D

2013-03-20 13:22:13 - Isadora

Hej Dr. Yang,

vilken fin hemsida! Jag hoppas att allt är bra med dig. Stort stort tack för all hjälp jag fått av dig och Dr. Ma. Snart kommer jag och hälsar på igen.

Bästa hälsningar från Berlin,
Isadora

2012-09-03 14:04:41 - Kristina

Hej min bästa läkare Dr. Yang!
Hoppas att Du mår bra.
Under de senaste 3 år hade jag haft gynekologiska problem. Jag vände mig till olika läkare men ingen kunde hjälpa mig, jag var väldigt förtvivlat och trodde jag skulle aldrig bli frisk igen. Men lyckan kom till mig när jag fått träffa Dig.
Under ett år kämpade Du för min hälsa att göra mig frisk.
Jag Hjärtlig Tackar Dig för allt vad Du har gjort för mig.
Jag känner att jag kommer att behöva Din hjälp för att hålla balansen i min kropp i framtiden.
Din tacksam och trogen kund och vän
Kram Kristina (heart):)

2012-09-03 13:40:00 - Vladimir

Hej Dr. Yang!
Jag hoppas allt är bra med Dig.
Jag tackar Dig för fantastisk behandling av mina problem med nacken, ryggen och huvudverk som var konsekvensen av de skodor som jag fått under min lång arbetsliv. Du är den bästa läkare som jag har träffat i mitt liv. Dina kunskaper är väldig bredda såväll i TCM som i officiell medicin. Du är även mycket bra lärare i Qi Gong, Tai-Chi och Kung Fu. I fortsättningen vill jag vara din stamkund för att behålla min kropp och själl i balansen i denna stressig världen.
Tusen tack
Med vänliga hälsningar
Vladimir (inlove)

2012-08-13 13:12:06 - Madeleine, E-postadressen är dold

Hej Dr.Yang!

Hoppas att allt är bra med dig,vad roligt att se hemsidan! Jätte fin!

Vi kommer snart och hälsar på dig igen.

Kram Madeleine och Jacky! (flower)

2012-03-12 15:01:47 - Karin Strand, E-postadressen är dold

Hej dr Yang, hoppas allt är bra med dig.
Nu var det ett tag sedan jag var hos dig kommer snart tillbaka Anna kommer också vi har rekommenderat dig till många för du är bara så bäst (heart)

2011-10-24 23:02:20 - Marie Ringsäter, E-postadressen är dold

Hej Yang!

Vad bra din hemsida är! Jag kommer snart tillbaka.

Må Gott

Kram Marie Ringsäter

2011-10-07 13:33:37 - Yvonne Domeij, E-postadressen är dold

Hej! Förut låg kliniken mittemot Hjorthagens bibliotek men nu bredvid vårdcentralen är både lokal och läge bättre! I snart 8 år har hittills 6 pers. från min familj anlitat dig för olika behandlingar och vi rekommenderar dig jämt till vänner och bekanta! Mvh YD(flower)

2011-09-27 02:05:49 - Monica och Christer, E-postadressen är dold

Hej
Hittade din hemsida! Vi kommer snart igen och Christer hälsar och tackar för den fina födelsedagspresenten. Mamma har redan fått nytta av sitt förkylningste!

2011-04-18 09:34:02 - Patrick Svensson, E-postadressen är dold

Tjena! Det var ett tag sen jag var hos er nu och fick min pollenallergi botad.
Vill bara säga att du gjort ett jättebra jobb och att det har blivit mycket bättre sedan dess!
Har rekommenderat dig till flera andra så hoppas att det fortsätter gå bra för dig :)
//Patrick

2010-11-23 18:52:28 - Jeanette Keteli, E-postadressen är dold

Hej Dr Yang!(star)
Vad roligt att se din hemsida växa fram. Den blir jättefin. Hoppas allt är bra. Välgångstankar skickar jag, mamma Birgitta och Emil.
Hälsningar Jeanette Keteli(flower)

2010-10-19 09:42:46 - Jonas Hällberg, E-postadressen är dold

Hej Dr Yang! :)
Vilken fin hemsida ni har gjort!
Ha det bra o så ses vi snart! (heart)
Kram, Jonas